Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Subaru BRZ

Nieuws: Subaru BRZ

Verlekkeren aan de Subaru BRZ

03.11.2011

Wie niet heeft meegekregen dat Toyota en Subaru samenwerken aan een sportcoupé moet haast wel in een grot wonen. Ieder merk brengt zijn eigen variant, en toch moeten beide uitstekend naast elkaar kunnen leven. De ene is namelijk aanzienlijk krachtiger, en wel de BRZ van Subaru. Dit is ‘m!

Kiest Toyota Tokyo als officieel decor van hun FT-86, Subaru gunt hun partnerontwikkelaar alle aandacht van het publiek aldaar en wijkt voor hun eigen BRZ uit naar Los Angeles. In tegenstelling tot de versie van Toyota is de Subaru BRZ nog een conceptcar en bovendien nog overgoten met een extra lekkere STI-saus.

< 300 pk
Toch verwachten we niet dat het productiemodel veel van deze studie zal afwijken, juist omdat de BRZ op een hoger niveau moet opereren dan de FT-86 om niet teveel in elkaar vaarwater te zitten. Subaru's eveneens achterwielaangedreven sportcoupé krijgt naar verluidt 'minder dan 300 pk' mee, terwijl de Toyota FT-86 het doet met 200 pk exact. Prijstechnisch zal de BRZ zodoende ook wat hoger uitvallen dan zijn evenknie. Deze foto zonder verdere informatie is het enige wat we tot dusver krijgen, maar meer informatie volgt ongetwijfeld spoedig.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model