Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Subaru BRZ

Nieuws: Subaru BRZ

Facelift Subaru BRZ: letterlijk en figuurlijk meer power

31.05.2016

De Toyota GT86 is opgefrist. En omdat die technisch identiek is aan de Subaru BRZ kan je de aankondiging van een facelift voor de BRZ verre van een verrassing noemen. Maar dat betekent niet dat we niet blij zijn met zijn komst.

De aanpassingen zijn subtiel, maar voldoende om de BRZ iets meer richting 2016 te trekken. De hertekende bumpers en nieuwe lichtunits voorzien van LED-techniek zijn daar het grootste deel voor verantwoordelijk. Aan de binnenkant zien we bovendien verbeterde materialen.

Stijver en sportiever
Onderhuids werd er vooral gesleuteld aan de ophanging. Daar zijn de stabilisatorstangen, veren en dempers aangepast voor een nog beter rijgedrag. De structuur werd bovendien een beetje stijver omdat Subaru extra verstevigingsbalken aanbracht.

Iets meer vermogen
Wie z'n BRZ met automaat neemt, krijgt net als voorheen 200 paardenkrachten. Maar met de handbak wordt de atmosferische 2.0 liter boxermotor net iets krachtiger. Dan krijg je namelijk 205 pk. Of je dat merkt? Welnee, maar leuk meegenomen is het wel.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model