Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Subaru BRZ

Nieuws: Subaru BRZ

Definitieve prijzen Subaru BRZ

18.06.2012

In navolging van de speciale introductieprijs maakt Subaru de definitieve tarieven van de BRZ bekend. De achterwielaangedreven sportcoupé is te koop in twee uitvoeringen waarvan de voordeligste € 37.995,- kost.

De eerder opgegeven € 40.995,- was een speciale introductieprijs en van toepassing op de Subaru BRZ Sport Executive, de meest complete versie van de twee verkrijgbare uitvoeringen. Per juli, wanneer de BPM-verhoging is doorgevoerd, vraagt Subaru € 1.000,- meer voor dit model. De instapper draagt enkel de bijnaam Sport en is te koop vanaf € 37.995,-.

Uitrusting
Elke BRZ is standaard voorzien van een 200 pk sterke atmosferische viercilinder, achterwielaandrijving en lichtmetalen velgen. Bij de Sport hebben de velgen een diameter van 16 inch, de Sport Executive rolt op 17 inch exemplaren. De overige standaarduitrusting bestaat zoal uit een achterspoiler, dagrijverlichting, Xenon-koplampen, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, sportstoelen en elektrische ramen vóór. Ook airco, een multifunctioneel display en een diffuser achter behoren hiertoe. De duurdere uitvoering krijgt hier bovenop nog een combinatie van leder en alcantara op de stoelen en de mogelijkheid om de BRZ uit te rusten met een automaat in plaats van een handbak.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model