Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Subaru BRZ STi

Nieuws: Subaru BRZ STi

Subaru BRZ STi, ben jij dit?

01.06.2017

De Subaru BRZ (en ook diens bloedverwant, de Toyota GT86) is een zeldzame verschijning op de wegen. Niet zo gek, want het is allesbehalve een auto voor Jan en alleman. Maar bijna eenieder die wel tot koop overgaat, smeekt om meer pit uit de boxer-motor. En het lijkt erop dat Subaru hier eindelijk gehoor aan gaat geven.

Op Twitter heeft Subaru een detailafbeelding geplaatst die – hoewel enigszins onduidelijk – toebehoort aan de BRZ. De enorme achtervleugel op de foto doet acuut watertanden en vermoeden dat het hier om de langverwachte STi-uitvoering gaat.

Turbo-reputatie
Een nieuw topmodel met hopelijk, naast nog scherpere rijeigenschappen, ook meer dan 205 pk voor de 2.0 liter boxermotor. Dankzij een turbo als het even kan. Niet alleen omdat een drukvuller meestal voor die begeerlijke duw in de rug zorgt, maar allicht des te meer omdat Subaru in combinatie met STi een ijzersterke reputatie heeft op het gebied van turbo-fun. Op 8 juni meer, zo vertelt ons de tweet. Spannend…!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model