Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Subaru BRZ STI

Nieuws: Subaru BRZ STI

STI-versie Subaru BRZ komt eraan!

05.08.2013

De Subaru BRZ kan gemakkelijk meer hebben. En dat weten ze bij Subaru natuurlijk maar al te goed. Eindelijk is dan ook bevestigd dat er een BRZ STI komt. En deze eerste teaserbeelden moeten dat bevestigen.

Vergezeld door de woorden ´Coming Soon´ zijn deze twee teasers het enige dat Subaru op dit moment over de BRZ STI kwijt wil. Maar wij weten wel beter. De BRZ werd - nog voordat hij als productiemodel werd gelanceerd - immers al de gehele wereld overgesleept in STI-uitmonstering. Dit om ons op te warmen voor zijn komst. En als we naar die conceptcar uit 2011 kijken dan weten wij al wel hoe de BRZ STI in zijn productiegedaante eruit zal komen te zien.

Vermogen?
Hoe dik die achtervleugel uiteindelijk zal worden is nog een twijfelpunt, maar reken sowieso op aangezette voor- en achterbumpers, een paar vuistdikke uitlaatpijpen alsook sportiever gevormde zijskirts. Naar het vermogen zijn we tot slot uiteraard het meest benieuwd, maar daarover tasten we volledig in het duister. Dat er sprake zal zijn van een toename, dat lijkt ons voor zich spreken. En daarmee zet Subaru een gewenste stap waar Toyota naar verluidt een streep door heeft gehaald. Hopelijk bedenken ze zich nog, nu Subaru de BRZ STI heeft aangekondigd.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model