Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Styling & Tuning: Seat Altea

Nieuws: Styling & Tuning: Seat Altea

Seat Altea XL volgens JE Design

09.05.2007

JE Design levert alle onderdelen voor de Altea XL afzonderlijk, maar ook als een volledig pakket. Wie kiest voor het volledige pakket krijgt een sportief aangeklede midi-MPV. Aan de voorzijde wordt het model gedomineerd door een voorspoilerlip onder de bumper.

Nieuws Styling & Tuning: Seat Altea

De grille is vervangen door een honingraat exemplaar waarin het Seat-logo achterwege is gelaten. Bovenop de koplampen is een spoilertje (booskijker) gemonteerd. Daardoor kijkt de Altea XL een stuk agressiever de wereld in. Ook aan de achterzijde is de sportieve lijn doorgetrokken. Een nieuwe spoilerlip onder de bumper en vier vuistdikke uitlaatpijpen bepalen het beeld. Het plaatje wordt compleet gemaakt dankzij de zijskirts en de 19 inch lichtmetalen wielen met daaromheen 225/35 R19 banden.

Chiptuning

Passend bij de sportieve uitstraling is ook een krachtiger motorenaanbod. Voor alle dieselmotoren levert JE Design chiptuningsmogelijkheden. Bovendien wordt het rijgedrag positief beïnvloed door de 35 mm verlagingskit.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model