Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Startech Range Rover

Nieuws: Startech Range Rover

Startech vergrijpt zich aan Range Rover

08.10.2009

Vermoedelijk uit zakelijke overwegingen voegt Startech een tweetal nieuwe merken toe aan hun line-up. Het zusterbedrijf van Brabus gaat zich voortaan ook bezig houden met Jaguar en Land Rover. Een opgetooide Range Rover is daarvan het eerste bewijs.

Startech staat normaliter bekend om hun creatie op basis van Chrysler, Dodge en Jeep, maar heeft besloten om aan parallellisatie te doen door vanaf nu ook klanten van Jaguar en Land Rover te verwelkomen. De tuner begint voorzichtig door ons een subtiel versierde Range Rover onder de aandacht te brengen. Eerst even aftasten wat het publiek ervan vindt. Het betreft hier overigens nog een Range Rover van de vorige generatie. De mogelijkheden voor modeljaar 2010 liggen nog op de tekentafel.

Grenseloos
Range RoverDe 'oude' Range Rover volgens Startech is opgewaardeerd door hem te voorzien van LED-dagrijverlichting. Wielen van het type Monostar IV en met een diameter van 22 inch huizen in de wielkasten. Het exterieurpakket wordt afgesloten met een andere uitlaatsysteem. Voor het interieur van de Range Rover zijn de mogelijkheden oneindig. De klant vraagt, wij draaien, aldus Startech. De Range Rover die op de IAA zijn première beleeft is aangekleed met lederen deurpanelen en een speciale afwerking en exclusief hout. Koolstofvezel in plaats van houten panelen is tevens mogelijk, net zoals elk gewenst kleur.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model