Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Startech Range Rover

Nieuws: Startech Range Rover

Startech maakt Range Rover nog robuuster

11.09.2013

Hoewel Land Rover de Range Rover van origine chique en elegant bedoeld is, denkt Startech daar heel anders over. De tuner ziet de Brit liever op een stoere en ruige manier. Maak kennis met de Startech Range Rover Widebody.

Fors is de nieuwe Range Rover van zichzelf al, maar dankzij de speciale bodykit van Startech wordt de Brit ronduit kolossaal. De 45 millimeter bredere wielkasten, voorbumper met grote luchtinlaten, LED-dagrijverlichting en dito mistlampen geven de Range Rover een ongekende aanblik. Maar niet alleen de voorkant imponeert, ook de zijskirts, 23 inch Monostar S-wielen met 305/30 banden en de achterbumper met geïntegreerde diffuser geven het uiterlijk veel kracht. Of het fraai is laten we in het midden, maar indrukwekkend is het absoluut!

Krachtkuur
Net als de bijgeschaafde carrosserie is tevens het complete interieur naar smaak samen te stellen. Rood leer, speciaal alcantara of een teakhouten vloer achterin je Range Rover? Geen probleem voor de heren van Startech. Ook klachten over het vermogen van de Brit worden serieus genomen. Levert de 3.0 TDV6 in standaard trim nog 258 pk en 600 Nm, na behandeling van Startech genereert de diesel liefst 300 pk en 685 Nm. Hierdoor duurt de acceleratie van 0 naar 100 km/h slechts 7,3 seconden en kan een topsnelheid van 220 km/h bereikt worden. Nog niet genoeg kracht? Heb dan nog even geduld, Startech is druk bezig met het kietelen van de 339 pk sterke V8-diesel.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model