Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ssangyong

Nieuws: Ssangyong

Vier nieuwe Ssangyong’s voor 2016

20.10.2011

Ssangyong, dat nog niet zo lang geleden bankroet was, wil niets liever dan een bruisend leven. Blijk daarvan zijn de ambities om tegen 2016 een jaarverkoop van 300.000 eenheden te produceren. Vier nieuw ontwikkelde modellen moeten hierbij helpen.

In 2010 bracht Ssangyong wereldwijd 81.747 auto's aan de man (omzet van 1,72 miljard dollar). Maar met dit soort aantallen red je het niet in de kapitaalbehoevende automobielindustrie. Meer verkopen zijn nodig om te kunnen groeien. Ssangyong wil na een heilloos verleden niets liever dan dat en heeft zich zodoende de wens uitgesproken vier nieuwe modellen te ontwikkelen.

2016
De toekomstige Ssangyong's zullen een grote personenauto, een middelgrote SUV en twee compacte SUV's behelzen. Door de XIV-1 Concept, die onlangs debuteerde op de IAA Frankfurt, kunnen we bij een van de nieuwelingen al een beeld plaatsen. Maar voor de komende jaren heeft Ssangyong meer nieuws te melden; tegen 2013 ondergaan alle bestaande modellen een facelift. Tegen 2016 zullen ze samen dan goed moeten zijn voor een gestegen afzet van driehonderdduizend Ssangyong's en een omzet van 6,1 miljard Amerikaanse dollars.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model