Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: SsangYong Tivoli

Nieuws: SsangYong Tivoli

SsangYong varieert op nieuwe Tivoli

15.09.2015

Met de nieuwe Tivoli zet SsangYong een forse stap voorwaarts, zowel vormgeving als wat de techniek betreft. Het is dan niet meer dan logisch dat het Koreaanse merk dit model nog breder wil inzetten. De XLV-Air en XAV-Adventure doen precies dat.

We beginnen met de XLV-Air die eigenlijk niets meer dan een verlengde Tivoli is. De naam is een afkorting van eXciting smart Lifestyle Vehicle en moet het komende jaar op de markt verschijnen. De 'Tivoli+' is overigens geen zevenzitter, maar een praktischer model met meer bagageruimte voor de vijf inzittenen. Het model komt zowel met een 1.6 benzine en 1.6 dieselmotor op de markt waarbij klanten de keuze hebben uit een handbak of zestraps automaat en voor- of vierwielaandrijving.

Open terreinrijden
Het tweede studiemodel draagt de naam XAV-Adventure en is volgens SsangYong een moderne interpretatie van de Korando. Het model richt zich op een actieve, jonge generatie en combineert de openlucht ervaring aan uitstekende offroad capaciteiten. De productiekansen voor deze avontuurlijke Koreaan lijken ons zeer minimaal.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model