Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: SsangYong Tivoli

Nieuws: SsangYong Tivoli

Prijzen SsangYong Tivoli bekendgemaakt

14.04.2015

SsangYong wil ook een graantje meepikken van de nog altijd immens gewilde compacte crossover en heeft daarvoor de Tivoli ontwikkeld. Binnenkort is 'ie in de showroom te vinden met een vanafprijs van 21 mille.

Zoals altijd houdt SsangYong er een bescheiden motorpalet op na. Sterker, de Tivoli is vooralsnog enkel leverbaar met een 1.6 liter benzine. Die weet een maximum van 124 pk en 157 Nm te ontwikkelen. Wie liever wenst te dieselen dient te wachten tot het einde van de zomer. Die motor, ook een 1.6 liter, arriveert in september bij de Ssangyong-dealer en is desgewenst met vierwielaandrijving beschikbaar. De optionele automaat – voor beide motoren - volgt nog weer ietsje later.

Prijzen en uitrusting
Bij de Tivoli is er keus uit drie uitrustingniveaus. De voordeligste heet Crystal, beschikt over airconditioning en kost minstens € 21.950,-. Vervolgens is er de luxere Quartz voor € 24.950,- en het topmodel, de Sapphire, staat in de boeken vanaf € 26.950,-. De prijzen van de dieselversie volgen nog.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model