Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: SsangYong SUT 1

Nieuws: SsangYong SUT 1

SUT 1 opvolger Actyon Sports

08.02.2011

Dit is de SsangYong SUT 1 Concept. De vierpersoons pick-up is hier nog op schetsen te zien, maar zal na zijn showdebuut in Genève doorontwikkeld worden als productiemodel. Volgend jaar zal de Actyon Sports voor hem moeten wijken.

Na door een diep dal gegaan te zijn is SsangYong weer helemaal terug. De Korando is daarvan het eerste bewijs. Vanaf volgend jaar verwacht het nieuwe SsangYong een tweede model te lanceren die gezien kan worden als vervanger van de Actyon Sports. De 4,99 meter lange pick-up gaat nu nog als SUT 1 door het leven maar krijgt straks ongetwijfeld een minder houterige naam.

Amarok
In de breedte meet de SUT 1 Concept 1,91 meter en de hoogte bedraagt 1,76 meter. Ter vergelijking: de Volkswagen Amarok bevat buitenmaten van respectievelijk 5,25 bij 1,94 bij 1,83 meter. Aan beschikbare laadruimte biedt de Koreaanse pick-up een tweede cabine waar eventueel ook personen kunnen plaatsnemen als een praktische open laadbak. Onderhuids gaat een 2.0 liter turbodiesel schuil met 155 pk en een koppel van 360 Nm. De motor is te koppelen aan een handgeschakelde zesbak of een automaat. Daarnaast is er keuze uit voor- of vierwielaandrijving.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model