Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: SsangYong SIV-1 Concept

Nieuws: SsangYong SIV-1 Concept

SsangYong SIV-1 Concept schiet wel raak

11.02.2013

Bij SsangYong lijkt men het spoor een beetje bijster. Met de nieuwe Korando en een aantal smaakvolle conceptcars leek men het verleden van zich af te schudden, maar met de nieuwe Rodius deed het merk ons weer behoorlijk schrikken. Deze SIV-1 Concept laat zien dat men echter ook raak kan schieten. Heel raak zelfs!

De SsangYong SIV-1 Concept zal zijn officiële première beleven op de Autosalon van Genève. SIV-1 staat voor Smart Interface Vehicle, wat volgens SsangYong weer staat voor een nieuw autoconcept genaamd 'Multi Interface Mid-Premium CUV'. En alsof dat al nog niet genoeg is, markeert de SIV-1 ook nog de nieuwe designtaal van SsangYong. Dat laatste ziet er veelbelovend uit, maar klinkt wat dubieus omdat we onlangs nog voorgesteld zijn aan de nieuwe Rodius.

Opvolger Korando?
Met een lengte van 4,5 meter, een breedte van 1,89 meter en een hoogte van 1,65 meter is de SIV-1 Concept een tikkeltje groter dan de Korando die SsangYong nu twee jaar produceert. De SIV-1 zou dus zomaar een voorbode van de toekomstige Korando kunnen zijn. In het interieur wordt de SIV-1 gekenmerkt door vier individuele kuipstoelen en SsangYong prijst ook het hoge veiligheidsniveau en het rijcomfort van de SIV-1. Meer informatie vanuit Genève.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model