Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: SsangYong LIV-1 Concept

Nieuws: SsangYong LIV-1 Concept

SsangYong LIV-1 oogt veelbelovend

26.03.2013

Met de SsangYong LIV-1 lijken de ontwerpers uit Korea inspiratie op te hebben gedaan bij Range Rover. En dat is helemaal geen verkeerde manier om gestalte te geven aan je jongste conceptcar.

Hoewel de SsangYong LIV-1 Concept niet in aanmerking zal komen voor de originaliteitsprijs, is de Range Rover geen verkeerde auto om op te lijken. Om verwarring te voorkomen is het eigenlijk maar goed dat de Zuid-Koreanen hun SUV-concept tentoonstellen in Seoul, op het moment dat Land Rover de nieuwe Range Rover Sport onthuld in New York. In beide steden vindt immers een grote autoshow plaats aan het einde van de week.

Summier
In tegenstelling tot Land Rover is SsangYong nog erg summier in het verstrekken van informatie over hun nieuweling. Dat de LIV-1 Concept een lel van een SUV is, vertellen de foto's onmiddellijk. Ook het gegeven dat de stoellay-out 2+2+3 is en daarmee plaats wordt geboden aan maximaal 7 personen laat dit zien. Echter, wat nu precies de bedoeling van SsangYong is met de LIV-1, hun zoveelste concept, is ons langzamerhand een raadsel en bovendien grotendeels verspilde moeite voor de Zuid-Koreaanse fabrikant aangezien ze er vooralsnog nooit een concreet gevolg aan geven. Hopelijk ontvangen we spoedig meer informatie over de LIV-1, want (showroom)potentieel heeft hij. Als opvolger van de Rexton bijvoorbeeld.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model