Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws SsangYong Kyron

Nieuws: SsangYong Kyron

Facelift: flinke verbetering

09.07.2007

In september staat de gefacelifte SsangYong Kyron bij de dealers. Het model heeft een flinke update ondergaan en de uitstraling van de compacte SUV is er absoluut op vooruitgegaan. Vooral de achterzijde van de Kyron werd aangepast.

Foto's: Nieuws SsangYong KyronEind 2005 presenteerde SsangYong de Kyron. Het model werd gepositioneerd onder de relatief populaire Rexton, maar zijn uitstraling week helaas nogal af van wat we in Europa gewend zijn. Bovendien staat de Kyron onder een enorme druk van de concurrentie. Auto´s als de Hyundai Santa Fe, Toyota RAV4 en Kia Sorento zijn grote succesnummers. Helaas moet dat succes aan de Kyron voorbijgaan. Vooral zijn eigenzinnige uitstraling is hier vermoedelijk debet aan geweest.

Nieuwe look, nieuwe kans

Foto's: Nieuws SsangYong KyronMaar SsangYong gaat het opnieuw proberen. De Kyron heeft een grondige facelift ondergaan. De voorbumper is een stuk strakker en de grille is voorzien van chromen lamellen. De wat vreemd ogende achterzijde is dankzijde de nieuwe lichtunits en achterklep meer in balans. De Kyron is er absoluut op vooruitgegaan. Het model heeft een elegantere uitstraling en kan zich op dat gebied nu veel beter meten met de concurrentie.

Dieselmotor(en)

Motorisch zal de Kyron in ieder geval leverbaar worden met de 141 pk sterke 2.0 liter dieselmotor. Bovendien overweegt de importeur om de nieuwe 165 pk sterke 2.7 liter dieselmotor ook naar ons land te halen. Vanaf september staat de vernieuwde Kyron bij de dealers. Meer details zullen binnen een paar weken bekend worden gemaakt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model