Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ssang Yong C200 Concept

Nieuws: Ssang Yong C200 Concept

In Parijs: C200 Concept

18.09.2008

Ssang Yong zal tijdens de Autosalon van Parijs de C200 Concept presenteren. Het bewijst dat Ssang Yong wel degelijk mooie auto´s kan ontwerpen. Nu moeten ze alleen nog in dit gedaante het productiestadium halen.

Met de vorig jaar getoonde WZ Concept in Frankfurt bewezen de Koreanen dat ze wel degelijk mooie auto´s kunnen bouwen. Echter loopt de potentiële koper de Ssang Yong-showroom voorbij wat betreft de productiemodellen. De verkopen zijn al enige tijd flink aan het dalen. Ssang Yong hoopt dat daar met de productievariant van de C200 Concept verandering in komt. Dat moet ook wel, anders moet het merk vrezen voor haar bestaan. Aan het uiterlijk van de auto zal het in ieder geval niet liggen, dat is schitterend.

Moderne techniek
Ssang Yong C200Onder de kap bevindt zich een 2.0 liter motor met 175 pk. Een handgeschakelde 6-versnellingsbak maakt de verzetten mogelijk, terwijl alle vier de wielen worden aangedreven. Bovendien is de C200 de eerste SUV van Ssang Yong dat op een zelfdragend chassis staat. De huidige SUV-modellen moeten het nog doen met een ladderchassis en dat benadeelt de rij-eigenschappen. Een stap in de goede richting dus

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model