Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Spyker

Nieuws: Spyker

Toekomst Spyker lijkt rooskleurig

01.05.2013

Spyker heeft de jaarcijfers over 2012 gepresenteerd. En die geven hoop. Er is winst geboekt (boekhoudkundig dan) en bovendien laat het merk zien wat er in de nabije toekomst op de planning staat.

Het operationele resultaat van Spyker over heel 2012 bleef steken op een verlies van € 6 miljoen. Toch werd er over 2012 een winst van € 114,4 miljoen behaald. Een verlies, maar toch winst? Inderdaad. Spyker heeft het voor elkaar gekregen om een deel van haar schulden om te zetten in aandelen, waardoor deze schuld niet meer terugbetaald hoeft te worden.

B6 Venator Spyder
Met deze uitgifte van aandelen is een dusdanige som geld gepaard gegaan, dat Spyker goed kan gaan gebruiken voor de verdere ontwikkeling van de B6 Venator, waarvan de productie begin 2014 opgestart zal worden. Ook kondigde Victor Muller aan dat een B6 Venator Spyder op het programma staat, maar dat zal nog even duren. Allereerst wordt de aandacht gericht op de C8 Aileron, waarvan volgens Muller de orderboeken geheel gevuld zijn. Opnieuw grootse plannen en mooie woorden.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model