Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Spyker

Nieuws: Spyker

Gelimiteerd: Spyker LM85

04.09.2008

Spyker gaat een ‘limited edition’ bouwen in de vorm van de LM85. De straatlegale versie van de Spyker GT2R Le Mans wordt in een oplage van 24 stuks gebouwd. Eind dit jaar wordt de hand gelegd aan de eerste bolides.

De sportwagen is gebaseerd op de Spyker C8 Laviolette SWB (Short Wheel Base) en bevat een speciale kleurstelling van Hollands-oranje en antraciet. De typenaam verwijst naar het startnummer van de Spyker racewagen die in het verleden deelnam aan de 24 Uren van Le Mans. Volgens de Nederlandse fabrikant is het dan ook niets anders dan een straatlegale versie van de huidige Spyker GT2-racewagen.

24 stuks
SpykerSpyker wil graag 24 exemplaren van het gelimiteerde model maken. In verband met de bijzondere productieprocessen van Spyker is het niet bekend wanneer eigenaren de eerste exemplaren in ontvangt kunnen nemen. Technische specificaties ontbreken ook nog, maar verwacht dat deze in verband met z'n roots behoorlijk zullen zijn.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model