Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Spyker naar Coventry

Nieuws: Spyker naar Coventry

Assemblage Spyker verkast naar Engeland

26.11.2009

De assemblage van Spyker wordt ondergebracht bij CPP in Coventry in Engeland. Omdat de meeste toeleveranciers van de Nederlandse sportwagenfabrikant gevestigd zijn in Groot-Brittannië worden zodoende (logistieke) kosten bespaard.

Door de assemblage van de auto's te verhuizen naar Coventry gaan er waarschijnlijk 45 van de in totaal 135 banen in Zeewolde verloren. Spyker zal samen met de vakbonden een sociaal plan voor het getroffen personeel opstellen. Nieuw werk vinden is de voornaamste oplossing. De afdelingen research & development, sales, aftersales, marketing en het Spyker Squadron blijven overigens wel in Flevoland gestationeerd, net als het management.

Over voor 2010
SpykerCPP in Coventry is sinds de heroprichting in 2000 al toeleverancier van Spyker. Daar werd de hand gelegd aan het eerste prototype van Spyker (C8). Spyker verwacht dat de assemblagelijn nog voor het einde van het jaar gereed staat in Coventry.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model