Auto Salon Genève 2013
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Spyker B6 concept

Nieuws: Spyker B6 concept

Eerste glimp van Spyker’s Genève-primeur

19.02.2013

Met de B6 Concept gaat Spyker op de Autosalon van Genève wederom de show stelen. En daar voelen wij ons als Nederlanders best een beetje trots om. Met de teaser geeft Spyker ons een voorproefje van wat komen gaat.

De naderende Autosalon van Genève moet het startsein zijn van een Spyker dat sterker uit een zware strijd is gekomen. De zogeheten B6 concept belichaamt deze visie, en om dat kracht bij te zetten luidt het onderschrift van de teaser ´The global resurgence of Spyker´. Het Hollandse automerk wil zichzelf terug op de kaart zetten, dat mag duidelijk zijn.

911
Hoe, dat is nog een verrassing, maar volgens de laatste berichten is de B6 een voorbode van wat later een rivaal van de Porsche 911 moet zijn. Niet de minste om uit te dagen, en dat maakt ons des te nieuwsgieriger naar wat Spyker gaat uitpakken over enkele weken. Over 14 dagen, op 5 maart om precies te zijn, gaan we het als het even kan live meemaken. We hebben er zin in!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model