Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Smart ForTwo

Nieuws: Smart ForTwo

Smart om bij weg te smelten

03.02.2011

Valentijnsdag, dé dag van romantiek en liefde, staat weer voor de deur en dat betekent het geven en ontvangen van daaraan gerelateerde cadeautjes en kaartjes. Chocolade doet het ook altijd goed en de Japanse designer met een voorliefde voor Smart liet zich inspireren.

Met de 14de februari in aantocht leek het Tadaaki Wakamutsu, Japanner en ontwerper van beroep, wel een origineel idee om een Smart ForTwo te voorzien van een 'chocoladesausje'. Daarbij werkt hij samen met juwelier en chocolatier Q-Pot. De prijs van deze unieke, bruine Smart ForTwo bedraagt 2,36 miljoen Yen wat overeenkomst met zo'n 21.000 euro. Het reguliere model kost in Japan 1,84 miljoen Yen (€ 16.325,-).

Niets is wat het lijkt
Hoewel het lijkt alsof deze Smart is gegoten uit chocolade bijt je je tanden er geheid op kapot als er je er een hap uitneemt. De ForTwo is slechts optisch een bonbon op wielen en dus niet eetbaar. Is dat een even een tegenvaller. Maar ach, wie z´n Valentijnswens is ook wel eens niet uitgekomen?

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model