Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Smart fortwo

Nieuws: Smart fortwo

Gele kanarie: Smart fortwo edition cityflame

14.01.2013

Geel is het nieuwe bruin, zo lijkt het. Er zijn namelijk waarschijnlijk nog nooit zoveel auto’s in het geel gepresenteerd als tijdens de afgelopen dagen. De Smart fortwo edition cityflame is de zoveelste die zich aansluit.

Het 'cityflame'-gedeelte vind je bij deze gelimiteerde Smart fortwo allereerst terug in de knallend gele lak, Flame Yellow genaamd. Voor wie niet als een ingepakte kanariepiet rond wil rijden is er ook zwart als hoofdkleur verkrijgbaar. De wielen en de zogenoemde ´tridion´-veiligheidscel zijn altijd in het zwart gehuld.

Kunst(leder)
Het kleurenspel van de buitenzijde wordt doorgezet in het interieur. De zittingen van de stoelen in zwart optisch leder worden omlijst door gele inzetstukken uit kunstleder en zijn voorzien van gele sierstiksels. Ook het instrumentenpaneel is in nepleder afgewerkt en voorzien van gele stiksels. Andere kenmerken zijn de in tweeën gedeelde zwart/gele onderkant van het dashboard, het driespaaks lederen sportstuur met shift-paddles en geel sierstiksel alsmede speciale vloermatten met ingeweven cityflame-stiksel.

De Smart fortwo edition cityflame is leverbaar als coupé en cabrio en te koop vanaf € 15.176,-. Bestellen kan vanaf heden en de levering start vanaf mei aanstaande.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model