Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Smart fortwo BoConcept

Nieuws: Smart fortwo BoConcept

Smart fortwo op z’n Deens

09.07.2013

Scandinavisch design gecombineerd met Zwitserse precisie, zo moeten we de Smart fortwo BoConcept zien. Het Deesne interieur-designbureau sloeg de handen ineen met Smart en creëerde op haar beurt een unieke Smart.

De Smart fortwo BoConcept is een gelimiteerd model en verkrijgbaar als coupé en cabriolet. Bij beide carrosserievarianten geldt dat je ze kunt herkennen aan de chique, cognacbruine stoelen met lichtgrijze zittingen. Mooi detail is dat het leder bij elkaar wordt gehouden door citroengele stiksels. De frisse kleur vind je aan de buitenzijde terug op spiegelkappen en de naafdoppen van de lichtmetalen wielen. Ook het dashboard en de deurpanelen zijn in deze combinatie uitgevoerd waardoor je als bestuurder en naaste passagier wordt omgeven door een knusse sfeer. Tot de verdere standaarduitrusting behoort airco, elektrisch bedienbare ramen en een panoramadak met zonwering.

Prijzen
De fortwo BoConcept is verkrijgbaar met de 71 pk sterke benzinemotor of met een geheel elektrische aandrijflijn. De prijzen beginnen bij € 15.176,- voor de coupé met verbrandingsmotor en in het geval van de electric is dit € 20.646,-. De fortwo BoConcept cabrio is er respectievelijk voor € 18.476,- en € 23.787,-. Bestellen kan per direct.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model