Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Smart forstars

Nieuws: Smart forstars

Smart forstars heeft een ingebouwde beamer!

16.09.2012

Ook Smart is Parijs aanwezig en pakt wederom uit met een interessant studiemodel. Ditmaal een elektrisch aangedreven, tweezits Sports Utility Coupé voor de filmliefhebber.

Het eerste waar wij aan dachten bij het aanschouwen van de forstars is het for-us studiemodel dat Smart afgelopen voorjaar in Amerika presenteerde. Met hetzelfde gezicht, nagenoeg dezelfde maten en een vergelijkbaar interieur komen beide modellen behoorlijk overeen.

Alubeam rouge
Terecht merkt Smart dan ook op dat de forstars direct herkenbaar is als lid van de Smart-familie. Tegelijkertijd laten zijn silhouet en vriendelijke gezicht zien hoe het Smart-design de komende jaren zou kunnen evalueren. Opmerkelijk aan de forstars is zijn grote glazen coupédak dat naadloos aansluit op de elektrische bedienbare achterklep die eveneens van glas is. Andere opvallende kenmerken zijn de extravagante kleur Alubeam rouge, die fraai contrasteert met de in mat-titanium uitgevoerde veiligheidscel en de grote 21 inch lichtmetalen velgen.

Smartphone als binnenspiegel
Naast het markante uiterlijk beschikt de Smart tevens over een futuristisch innerlijk. Bekijk bijvoorbeeld het fraaie instrumentenpaneel maar ook het open stuur en de ontbrekende binnenspiegel die is vervangen door een smartphone. Laatstgenoemde maakt via een camera de ruimte achter de auto zichtbaar. Met de smartphone is ook de in de motorkap geïntegreerde beamer te bedienen. Met die beamer zijn films te vertonen op bijvoorbeeld de wand van een parkeergarage. Cool!

Brabus aandrijflijn
De smart forstars beschikt over de elektrische aandrijflijn van de fortwo Brabus electric drive. De krachtbron daarvan is een 60 kW sterke elektromotor. Deze aandrijflijn zorgt voor een topsnelheid van meer dan 130 km/h. Een lithium-ion batterij met een capaciteit van 17,6 kWh dient als voeding.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model