Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Smart Cartondruck

Nieuws: Smart Cartondruck

Smart met carrosserie van karton

28.09.2010

Artistieke vrijheid kan soms heel bijzondere creaties opleveren. De Smart Cartondruck is daarvan een fantastisch voorbeeld. Verpakkingsspecialist CD Cartondruck, ontwerpster Sarah Illenberger en Smart presenteren in Parijs namelijk dit bijzondere object.

De Smart Fortwo zoals te zien is op de foto's is feitelijk een Fortwo als elke andere. Het grote verschil is dat zijn carrosserie volledig is beplakt met kartonnen doosjes. De kleine doosjes zijn in diverse kleuren en maten uitgevoerd en geven de auto een wel heel bijzondere uitstraling. De Berlijnse kunstenares Sarah Illenberger is verantwoordelijk voor het idee en heeft het samen met verpakkingsspecialist CD Cartondruck ontwikkeld.

Nieuwe materialen
Bij enkel het beplakken met kartonnen doosjes bleef het echter niet. In de autoindustrie is men vaak op zoek naar alternatieve materialen voor onderdelen en zodoende experimenteerde men met een buitenspiegel en diverse interieuronderdelen gemaakt van karton. Wij zien een kartonnen buitenspiegel niet meteen voor ons, maar ongetwijfeld is het materiaal wel geschikt voor de productie van vele andere auto-onderdelen. Het levert in ieder geval een bijzondere Smart op.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model