Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Smart Brabus Ultimate 112

Nieuws: Smart Brabus Ultimate 112

Een Smart van 63.000 euro!

11.12.2008

Op de Miljonair Fair presenteert Smart een wel heel bijzonder model. De Smart Brabus Ultimate 112 is volledig met de hand gemaakt en speelt volgens Smart in op de kredietcrisis. De auto is uitermate geschikt voor miljonairs die zich kunnen blijven voortbewegen zonder op luxe achteruit te gaan. En dat alles voor maar 63.000 euro.

Het enige nadeel van dit miljonairsvervoermiddel is dat je in de tweezitter naast je chauffeur moet zitten. Maar waarom kruip je dan niet gewoon zelf achter het stuur? De door Brabus getunede driecilinder levert namelijk 112 pk en 150 Nm. Dat is voldoende om de exclusieve Smart in 9,5 seconden vanuit stilstand naar 100 km/h te doen sprinten.

Gallardo oranje
SMartOpvallend is de auto in ieder geval. De BRABUS Ultimate 112 wordt geleverd in fel Gallardo oranje, met cabriodak, spoilers en 18 inch velgen met brede banden. Ook het interieur is van alle gemakken voorzien: comfortabele stoelen uitgevoerd in zwart en oranje kwaliteitsleer en in de middenconsole is een geïntegreerd audiosysteem met TV geinstalleerd. En dat alles voor maar 63.000 euro. Oh ja, er is ook al een Smart vanaf € 8.290,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model