Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Smart Brabus tailor made

Nieuws: Smart Brabus tailor made

Op maat gemaakt

29.09.2009

Om volledig aan de wensen van de consument te voldoen komt Smart met Brabus tailor made. Deze modellen worden speciaal voor de klant op maat en met de hand gemaakt én getest door de fabrikant.

Smart introduceert een nieuwe dienst die is gericht op de behoeften van haar klanten. Mensen die een nieuwe Fortwo kopen kunnen deze afstemmen op hun eigen ideeën. Smart's motto van het nieuwe "tailor made"-programma is ´Alles is mogelijk ". Om dit te bereiken is biedt Smart uitgebreide opties aan in aanvulling op de normale uitrusting. Zo kunnen klanten kiezen uit diverse exterieurkleuren, soorten leder en cabrio softtop kleuren. Er zijn nauwelijks grenzen, aldus Smart.

Een kleine greep uit het assortiment
smartNormaliter zijn er rond de tien exterieurkleuren beschikbaar voor de consument. Een aantal matte kleuren en een handvol metallic. Door de Brabus tailor made lijn wordt dit aantal fors opgeschroefd. Het merk biedt kopers namelijk de keuze uit duizenden exterieurkleuren. Deze keur moet afgestemd worden op één van de zes kleuren voor de cabriokap. Ook binnen pakt Smart flink uit. Meer dan honderd kleuren leder, al dan niet in een uniek design staan op de optielijst. Tel daarbij alle accessoires van Smart en Brabus en de lijst lijkt eindeloos. Wellicht zelfs langer dan de 2,7 meter lange Fortwo zelf!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model