Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Skoda Yeti

Nieuws: Skoda Yeti

Winterkoning: Skoda Yeti Arctic

15.02.2012

Misschien ietwat mosterd na de maaltijd, maar je weet nooit welk winterweer er nog aan gaat komen. Mochten we opnieuw en masse de Elfstedenkoorts krijgen, dan is de Skoda Yeti Arctic er in ieder geval klaar voor.

De Skoda Yeti Arctic wordt in een gelimiteerd oplage op de markt gebracht. Hem herkennen is eenvoudig. Let maar op de deels zilverkleurige dakrailing, de antracietkleurige 17 inch lichtmetalen velgen van het type Matterhorn, stootstrips met verchroomde accenten en de extra donker getinte ramen achter. Deze samenstelling is speciaal voor de Yeti Arctic.

Uitvoeringen
Skoda YetiHet basismodel heet Active en wie nog meer uitstraling wenst kan opteren voor de Comfort of de Ambition. Het tweede uitrustingniveau biedt naast de eerdergenoemde zaken namelijk ook nog over in de carrosseriekleur gespoten buitenspiegelkappen en portierhendels. Het topmodel krijgt bovendien de beschikking over Techno-interieurlijsten.

Prijzen
De Yeti Arctic is enkel te koppelen aan de 1.2 TSI-motor met 105 pk en manuele 6-bak. Prijzen beginnen bij 18.990 euro voor de Active. De Comfort en Ambition hebben een starttarief van respectievelijk 20.990 euro en 21.990 euro. Bestellen kan tot eind april of zolang de voorraad strekt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model