Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Skoda Yeti

Nieuws: Skoda Yeti

Skoda Yeti voor de wielerkoers?

05.06.2012

Het Tsjechische BT Design heeft een zaag in het dak van de Skoda Yeti gezet en er een pick-up van gemaakt. De grote laadruimte van deze Etape biedt plek aan twee fietsen en een paar reservewielen.

Het is niet de eerste keer dat BT Design met een Skoda aan de slag gaat, in 2005 presenteerde het de Open Roof Concept. Dit keer is het opnieuw de Yeti die lijdend voorwerp was voor een transformatie. Met de betrokkenheid van Skoda bij het professionele wielrennen gingen de ontwerpers aan de slag om een auto te creëren die deze samenwerking beter zou uitstralen. Het resultaat is de Etape, een model dat alleen nog de motorkap deelt met een gewone Yeti. Een flinke bodykit geeft de auto een sportieve uitstraling die doorgetrokken wordt in het interieur waar witte kuipgordels met raceharnas gemonteerd zijn.

Personalisatie
Josef Zajicek stond aan het hoofd van het project en zegt de auto vooral te hebben gebouwd om te laten zien welke mate van personalisatie mogelijk is. Hij moedigt mensen aan om niet alleen de uitrusting, maar ook de vorm van je nieuwe auto naar eigen wensen aan te laten passen. Dit komt volgens hem de creativiteit van het individu, maar ook van de industrie ten goede.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model