Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Skoda Superb

Nieuws: Skoda Superb

Skoda lanceert Superb van 62 mille

07.11.2011

Met een prijskaartje van ruim 62 mille ontstijgt de Skoda Superb zichzelf bijna. Het luxeueuze Laurin & Klement pakket, dat voortaan leverbaar is op de Superb Elegance, maakt de Tsjech volgens Skoda tot een absoluut topmodel.

Skoda staat bekend om haar zeer sterke prijs-/kwaliteitsverhouding. In een uitgebreide test prezen we de Superb Combi nog om de enorme waarde die je krijgt voor het geld. Bij dit luxeueuze topmodel is dat eveneens het geval, maar een prijskaartje vanaf € 47.880,- is toch wel veel geld. De topuitvoering kost zelfs € 62.480,-. Wat je daarvoor terugkrijgt? Eigenlijk alles dat je maar te wensen hebt.

Uitrusting
Skoda SuperbAan de buitenzijde herken je de Superb met het Laurin & Klement pakket aan de chromen grille, 18 inch wielen, extra donker geinte ramen, LED-achterlichten en subtiele L&K badges. De portieren ontgrendelen gaat via KESSY (Keyless Entry Stop en Start SYsteem), waarna de chromen instapsierlijsten met Laurin & Klement-logo zichtbaar zijn. Verder valt het Executive Brown lederen interieur op, evenals het bruine bovendeel van het dashboard en de portierpanelen, de decor Piano interieurlijsten in zwarte pianolak met L&K-logo, het multifunctionele stuurwiel, de transmissiehendelknop en handremgreep in bruin leder uitgevoerd, het lounge step voetenbankje met mattenset voor de achterpassagiers en de voorstoelen met ventilatiefunctie en geperforeerde zitdelen.

Infotainment
Op infotainmentgebied is er het navigatiesysteem Columbus met 30 Gb harddisk en datamateriaal van West-Europa, een Bluetooth handsfree carkit met stuurwielbediening, MDI (Mobile Device Interface) aansluiting voor externe media, TV-tuner en een soundsysteem met 10 luidsprekers en een digitale equalizer. Ook onderdeel van het pakket zijn een dubbele bagageruimtevloer (uittrekbaar) en bagagenettenset in de Combi en een dubbele bodem en bagagenettenset in de Hatchback, een elektrisch te openen en te sluiten achterklep op de Combi en verwarmde ruitensproeiers.

Krachtige motoren
Geheel passend bij deze uitvoering levert Skoda enkel krachtige motoren en standaard met DSG-automaat. Het leveringsgamma bestaat uit de 200 pk sterke 2.0 TSI, de 3.6 V6 FSI 4x4 met 260 pk en de 170 pk sterke 2.0 TDI. De vanafprijs voor de Superb Elegance met Laurin & Klement pakket bedraagt € 47.880,- voor de 2.0 TSI, € 62.480,- voor de 3.6 FSI en € 52.080,- voor de 2.0 TDI.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model