Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Skoda Superb

Nieuws: Skoda Superb

Nieuwe Skoda Superb opent alvast de deuren

03.02.2015

Beetje bij beetje geeft Skoda meer details prijs van de nieuwe Superb. Na een tweetal designschetsen eerder is het nu de beurt aan het (daadwerkelijke) interieur.

Het binnenste van de nieuwe Skoda Superb heeft een ontzettend hoog Passat-gehalte. Dat viel te verwachten en laten we wel wezen: dat is allesbehalve teleurstellend. De mensen die inmiddels al kunnen genieten van de achtste generatie van die Volkswagen weten dat als geen ander. Maar je kunt ervoor ook onze rijtest met de nieuwste Passat lezen.

Languit liggen
Met de bouwkwaliteit en de uitstraling van de Superb lijkt het zodoende dik in orde te zijn. En ook qua snufjes en sfeervolle details belooft de grote Skoda geen tweederangs Volkswagen te worden. Die tijd is (gelukkig) voorbij. Over grootte gesproken. De nieuwe Superb is nog ruimer dat hij al was. Omdat dat best moeilijk is voor te stellen – zonder dat daarvoor de proporties uit hun verband zijn getrokken – zijn we zeer benieuwd hoeveel ruimer precies. Je kon achterin immers al lekker ontspannen onderuit zitten. Over twee weken kunnen we je het vertellen, want dan zijn we live bij de officiële onthulling van de grote Tsjech. Zelf ondervinden kan voor het eerst tijdens de Autosalon van Genève, op zo'n negen uur rijden vanaf Utrecht.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model