Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Skoda Superb

Nieuws: Skoda Superb

Eerste foto

18.12.2007

Skoda heeft een eerste foto vrijgegeven van de compleet nieuwe Superb. Het nieuwe topmodel van Skoda staat als wereldprimeur op de Autosalon van Genève. Helaas is Skoda niet erg scheutig met informatie en moeten we het enkel doen met deze foto.

Een maand geleden verspreidde Skoda zelf wat spyshots van de nieuwe Superb. Bovendien werd er enige informatie van het model vrijgegeven. Ditmaal moeten we het stellen met enkel een foto van het nieuwe model. Daarop is het front duidelijk te zien en dat sluit geheel aan bij de door Skoda ingeslagen weg. Het design-DNA toont duidelijk trekken van de Fabia en Roomster.

Vijfdeurs

Nieuws Skoda SuperbIn tegenstelling tot zijn voorganger is de Superb geen sedan, maar een vijfdeurs auto. De kofferruimte moet indrukwekkend zijn en datzelfde geldt voor de interieurruimte. Qua motoren moet u rekenen op een 1.4 TSI (140 pk), een 1.8 TSI (160 en 200 pk) en uiteraard een aantal diesels in de vorm van de 1.9 en 2.0 TDI. Bovendien wordt er gespeculeerd over een krachtige V6 benzinemotor. Standaard worden de voorwielen aangedreven, maar vierwielaandrijving zal ook tot de mogelijkheden behoren.

Werelddebuut op Autosalon van Genève 2008

Zoals gezegd zal de auto officieel worden gepresenteerd op de Autosalon van Genève 2008. Op dit moment is het onduidelijk of we tot die tijd moeten wachten voordat Skoda meer informatie en foto´s vrij gaat geven.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model