Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Skoda Superb Combi L&K

Nieuws: Skoda Superb Combi L&K

Skoda Superb Combi L&K

06.06.2011

Jawel, ook Tsjechië heeft zijn eigen autoshow en wel de Autosalon Brno. En daar presenteert Skoda een nieuwe Laurin & Klement uitvoering op basis van de Superb Combi.

Als grondleggers van Skoda als autofabrikant nemen Václav Laurin en Václav Klement een belangrijke plaats in binnen Skoda. Traditioneel worden aan de meest luxueuze Skoda's dan ook hun beide namen gekoppeld. De Superb Combi Laurin & Klement (L&K) is de laatste toevoeging op het nog al beperkt aantal uitgebrachte L&K-modellen. Exclusiviteit gegarandeerd dus.

Magnetic Brown
Skoda SuperbDe Skoda Superb L&K wordt in Brno gepresenteerd als Combi, maar zal ook als sedan verkrijgbaar zijn. Beide zijn te herkennen aan de nieuwe exterieurlak Magnetic Brown, al is niet bekend of deze kleur ook wordt opgenomen in het reguliere palet aan beschikbare tinten. Wel exclusief voor het model zijn de speciale grille en dorpels, 18 inch Sirius-wielen en de L&K-logo's op de spatborden en in het interieur (stoelen, dashboard). Naast lederen stoelbekleding en een stuur dat dezelfde kleur kent als het exterieur kan eventueel een zwartgelakte sierstrip in het dashboard als optie wordt bestellen. Hout mag ook. Uiteraard heeft Skoda de Superb L&K van alle gemakken voorzien zodat de inzittenden aan niets te kort komen.

Motoren
Skoda stelt alleen de krachtigste motoren ter beschikking voor de L&K. Men kan opteren voor de 200 pk sterke 2.0 TFSI, de 3.6 liter V6-FSI 4x4 met 260 pk of de 2.0 TDI met 170 pk. De eerste twee worden standaard gekoppeld aan een DSG-automaat, de laatste is er ook met manuele 6-bak.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model