Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Skoda Scala

Nieuws: Skoda Scala

Binnenkijken in de Skoda Scala

08.11.2018

We weten al best veel over de Scala, Skoda's aanstaande middenklasser. Zo is het exterieur al in globale lijnen bekend, de exacte buitenmaten en zelfs het motorpalet. Het interieur daarentegen was nog een blinde vlek. Tot nu.

Het gaat weliswaar om een designschets, toch is ermee alvast een goede indruk te krijgen van met het dashboard van de Skoda Scala. Overduidelijk is dat de Tsjechen voor strak en zakelijk zijn gegaan en zo min mogelijk fysieke knoppen. Een groot centraal en nagenoeg vrijstaand display neemt die rol bij de Scala op zich (en zeer waarschijnlijk andere toekomstige Skoda's).Volgens Skoda heeft het centraal gepositioneerde infotainmentscherm een diameter van 9,2 inch. Best opmerkelijk, aangezien het fier boven het dashboard torende display toch echt nog een stuk groter oogt dan het Virtual Display, het optionele eveneens volledig digitale instrumentarium, direct achter het stuurwiel. En daarvoor wordt een diameter van 10,25 inch opgegeven.

Sfeermakers
Om te voorkomen dat het wel heel sober wordt binnenin, zal Skoda diverse warme interieurtinten en contrasterende stiksels voor de stoelbekleding beschikbaar stellen. Tegen meerprijs kunnen klanten stoelbekleding bestellen die gemaakt is van Suedia microvezel, terwijl ambianceverlichting er in wit of rood licht zal zijn.De Skoda Scala zal nog voor het aanbreken van 2019 worden voorgesteld. Even geduld dus nog.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model