Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Skoda Rapid

Nieuws: Skoda Rapid

Skoda toont eerste foto´s Rapid

20.06.2012

Met het tonen van de eerste twee foto´s presenteert Skoda officieel de nieuwe Rapid. Gepositioneerd tussen de Fabia en Octavia speelt deze hatchback een belangrijke rol in de toekomstvisie van het merk.

Het regent al een tijdje spyshots van het nieuwe Skoda-model en bij de officiële aankondiging twee maanden geleden moesten we het nog doen met computertekeningen. Nu brengt Skoda dan eindelijk de eerste echte foto's uit van haar nieuweling. De Rapid is de eerste Skoda die volledig is ontworpen met de nieuwste designprincipes van het merk in de hand. Daarmee moet hij zich naar eigen zeggen onderscheiden van zijn broertje de Volkswagen Jetta en zusje de Seat Toledo.

Ruimte
Waar door de Tsjechische fabrikant vooral op gehamerd wordt is de grote binnenruimte van de Rapid. Hoewel details vooralsnog ontbreken is de auto ontworpen op een relatief grote wielbasis voor dit segment en dat kan de ruimte voor inzittenden ten goede komen. In de herfst van dit jaar wordt de Rapid geïntroduceerd op de Europese markten en kunnen we de Rapid eindelijk aan een kritische blik gaan onderwerpen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model