Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Skoda Rapid Sport Concept

Nieuws: Skoda Rapid Sport Concept

Skoda Rapid RS onderweg?

28.05.2013

We hadden al eerder aandacht voor de Skoda Rapid Sport Concept. Maar met deze nieuwe stapel aan foto’s maken we graag een uitzondering voor een tweede update. We vermoeden namelijk dat Skoda grootsere plannen heeft met dit studiemodel.

Met een opvallende, tweekleurige lak en grote 19 inch lichtmetalen velgen had de Skoda Rapid Sport Concept een allerminst bescheiden voorkomen tijdens het evenement aan de Wörthersee. Een agressieve bodykit, twee enorme uitlaten en een hertekende achterbumper stralen één en al sportiviteit uit, en dat uiterlijk staat de Rapid erg goed.

Interieur?
Dat uiterlijk werd over het algemeen bijzonder goed ontvangen, dus des te opvallender is het dat we nog geen beeld gekregen hebben van het interieur. De Tsjechen benadrukken overigens wel dat het sportieve exterieur, binnenin voortgezet wordt. Met bijvoorbeeld een sportstuur, Recaro-sportstoelen en verlichte instaplijsten wordt de illusie van een echte racer gewekt. En hoewel de Rapid Sport vooralsnog een studiemodel is, zou het zomaar kunnen dat Skoda een Rapid RS op basis van de reguliere Rapid in de pijplijn heeft zitten. Op 11 juli, tijdens het Goodwood Festival of Speed krijgen we wellicht meer te weten als Skoda de Octavia RS aan het publiek presenteert.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model