Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Skoda Rapid Spaceback

Nieuws: Skoda Rapid Spaceback

Zakelijk voordeel: Skoda Rapid Spaceback Businessline Pro

21.10.2013

Om ook de zakelijke rijder te attenderen op de komst van de Skoda Rapid Spaceback op 7 november presenteren de Tsjechen het nieuwe model ook meteen als Businessline Pro. De zakelijke rijder geniet hiermee een maximale korting van € 2.250,-.

De Skoda Rapid Spaceback Ambition Businessline en Elegance Businessline dienen als basis voor de twee Businessline Pro-uitvoeringen. Het Businessline-pakket omvat al een navigatiesysteem, airco, mistlampen met bochtenfunctie, een multifunctioneel lederenstuurwiel en een Bluetooth-handsfree telefoonsysteem. De Ambition Businessline Pro voegt daar nog 16 inch- en de Elegance Businessline Pro 17-inch lichtmetaal aan toe. Tevens wordt er een reservewiel onder de bagageruimte gedeponeerd.

20% bijtelling
Beide Businessline Pro-modellen krijgen de 1.2 liter TSI Greentech-motor onder de kap. Deze levert 86 pk en is gekoppeld aan een manuele vijfbak. Uitgerust met die aanjager komt de Rapid Spaceback in aanmerking voor de 20%-bijtellingscategorie. En hoewel de Business Pro-pakketten dus rijker zijn uitgerust, liggen de prijzen € 600,- lager dan de reguliere Businessline-modellen. De Ambition Businessline Pro is daarmee voor € 17.990,- verkrijgbaar, terwijl de Elegance Businessline Pro een investering van € 19.390,- vereist.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model