Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Skoda Rapid Spaceback

Nieuws: Skoda Rapid Spaceback

Gelekt: Skoda Rapid Spaceback

06.06.2013

Middels de uitgelekte beelden die het Tsjechische autoforum.cz heeft verworven kunnen we kennis maken met de Skoda Rapid Spaceback. Een redelijk opvallende scoop, want het bedrijf zelf had vooralsnog niets over het nog te introduceren model bekend gemaakt.

Hoewel we hem al eerder in vol ornaat over de Duitse wegen zagen bewegen, is er nog steeds weinig bekend over de Skoda Rapid Spaceback. Dat het model zou komen was overigens geen geheim meer. Natuurlijk was er de VisionD Concept die als liftback een blik in de toekomst gaf en werd er na de introductie van de vijfdeurs Rapid al volop gespeculeerd over een ruimere variant.

Spaceback
En die is hier dus te zien. Skoda geeft hem de naam Spaceback en het lijkt er aardig op dat de Tsjechen goed gekeken hebben naar de collega's van Audi. Wat de Duitsers met de A3 Sportback neerzetten - een combinatie van een stationwagon en een hatchback - lijkt met veel plezier overgenomen door Skoda. En ook het Tsjechische concept van veel ruimte voor je geld lijkt ook hier weer op te gaan.

IAA?
Het zal ongetwijfeld niet lang meer duren voordat er meer informatie rondom de Rapid Spaceback naar buiten komt. Voor het grote publiek zal het nieuwe model waarschijnlijk voor het eerst te zien zijn tijdens de IAA in Frankfurt, die in september plaatsvindt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model