Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Skoda Rapid Combi

Nieuws: Skoda Rapid Combi

Nog meer ruimte met Skoda Rapid Combi

15.04.2013

Hij heeft vermoedelijk Spaceback en vormt de ruimste versie van de Skoda Rapid. Alsof die van zichzelf nog niet ruim genoeg is!

Al sinds de lancering van de vijfdeurs Rapid wordt er gesproken over een extra ruime, praktische carrosserievariant van Skoda met hetzelfde formaat als die auto. Twee jaar geleden experimenteerde Skoda al met een dergelijk model in de vorm van de Vision D Concept. Die auto was gemodelleerd naar dat van een liftback, een kruising tussen een hatchback en een stationwagen. Hoewel die er nog altijd kan komen, geeft Skoda de voorrang aan een volwaardige compacte stationwagen. Want dat is deze Rapid Combi die vermoedelijk 'Spaceback' gaat heten.

Verkeerde been
Door op de achterklep 'Fabia' te plakken probeert Skoda medeweggebruikers op het verkeerde been te zetten. En om eerlijk te zijn zou je de Spaceback zo voorbij rijden als je niet beter zou weten. Een oplettende, vergevorderde autokenner en lezer van de Spaanse website Nacho Ferlo zag echter meteen dat het plaatje niet klopte en nam de camera in de hand.

IAA?
Momenteel is er nog heel weinig bekend over de nieuwe Skoda. Gezien de Rapid Spaceback op deze foto's productierijp oogt denken we dat de introductie niet lang meer op zich laat wachten. De IAA in Frankfurt zou een ideale gelegenheid te zijn om hem officieel voor te stellen, maar daarmee lopen we feitelijk vooruit op de zaken.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model