Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Skoda Octavia

Nieuws: Skoda Octavia

Skoda Octavia vanaf € 18.990,-

01.03.2013

Een ijzersterk aanbod, zo kunnen we de nieuwe Skoda Octavia zeker noemen. Met een vanafprijs van € 18.990,- koppelt het Tsjechische bedrijf een uitermate aantrekkelijk prijskaartje aan een ruimte middenklasser. Wordt dit de verrassing van 2013?

Natuurlijk is dit prijskaartje voorbehouden aan een absoluut instapmodel die vooral als lokkertje moet dienen, maar Skoda kennende zullen ook de andere prijzen scherp zijn. Daarover kunnen we helaas pas volgende week concrete uitspraken doen. Voor nu weten we dat de vanafprijs van net geen 19 mille wordt geplakt op de 1.2 TSI (86 pk) Active. Dat model is uitgerust met onder meer ESP, elektrische ramen vóór, Radio Blues met USB en Aux-aansluiting, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en Multi Collission Brake.

Meer prijzen
De prijzen van de meer interessante 1.2 TSI Green tec (105 pk) alsook de andere benzine- en dieselmotoren én de Octavia Combi maakt Skoda bekend tijdens de Autosalon van Genève.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model