Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Skoda Octavia

Nieuws: Skoda Octavia

Nieuwe benzinemotor

13.06.2007

Skoda vervangt de 2.0 FSI-motor in de Octavia door een nieuwe 1.8 TSI. De motor is goed voor een vermogen van 160 pk en een koppel van 250 Nm. Behalve meer vermogen is de motor ook zuiniger en weet deze betere prestaties te leveren.

Nieuws Skoda OctaviaMeer vermogen, meer maximum koppel, hogere topsnelheid en een snellere acceleratie. Dit zijn in het kort de voordelen van de nieuwe 1.8 TSI viercilinder turbomotor die de 2.0 FSI benzinemotor vervangt bij de voorwielaangedreven en handgeschakelde versies van de Škoda Octavia Hatchback en Combi. De motor weet een vermogen van 160 pk op de voorwielen over te brengen. Daarmee accelereert de Octavia in 8,1 seconden vanuit stilstand naar 100 km/h en wordt een topsnelheid van 223 km/h bereikt. De prijzen beginnen bij € 26.150,- voor de hatchback en € 27.420,- voor de Combi. Dat is een meerprijs van slechts € 290,- ten opzichte van de 2.0 FSI.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model