Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Skoda Octavia Greentech

Nieuws: Skoda Octavia Greentech

Octavia Greentech geprijsd

05.05.2011

Op de AutoRAI debuteerden de Octavia Greentech en Octavia Combi Greentech. Van deze extra zuinige en schone Skoda’s zijn nu de prijzen bekend gemaakt.

Skoda verdeelt de Octavia Greentech onder haar dealernetwerk met de mededeling dat de stukprijs begint bij € 21.950,-. Voor de Combi dient men € 750,- bij te betalen. Onder de kap van beide een 1.4 liter TSI met 122 pk die dankzij milieusparende technieken gemiddeld niet meer CO2 uitstoot dan 134 g/km. Aangezien het een benzinemotor betreft betekent dit een maximale bijtelling van 20% en dat maakt de Greentech voor zakelijke rijders interessant. Het gemiddelde verbruik is vastgesteld op 5,8 l/100 km.

Uitrusting
Traditiegetrouw heet de basisuitvoering bij Skoda Ambition en dat is bij de Greentech niet anders. De standaarduitrusting bestaat in deze uit onder meer Electronic Stability Control, zes airbags, cruise control, elektrische raambediening vóór, airconditioning, radio/CD-speler met MP3-functionaliteit, een uitschakelbaar start-/stopsysteem en een middenarmsteun. Wanneer wordt gekozen voor de op de zakelijke rijder toegespitste Businessline wordt de Octavia Greentech verder nog voorzien van onder meer lichtmetalen velgen, multifunctioneel stuurwiel en een touchscreen navigatiesysteem.

Bekijk hier het aanbod Skoda Octavia

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model