Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Skoda Octavia Greenline

Nieuws: Skoda Octavia Greenline

Prijs Skoda Octavia met 14% bijtelling

01.07.2013

Het Tsjechische Skoda heeft de prijs van de Octavia Greenline bekend gemaakt. Voor leaserijdend Nederland een bijzonder aantrekkelijk auto die gedegen kwaliteit, ruimte én 14% bijtelling combineert.

Skoda vraagt minstens € 24.100,- voor de bijtellingsvriendelijke Octavia Greenline. Voor dit geld is de koper, zo inmiddels weten, verzekerd van een zeer ruime, degelijk gebouwde en comfortabel doch solide geveerde Tsjech met dus die aantrekkelijke 14% bijtelling op zak. Zoals de meeste leaserijders reeds ook ongetwijfeld weten wordt de aandrijving verzorgt door een 1.6 liter TDI-diesel met 110 pk en een opgegeven verbruik van slechts 3,3 l/100 km. De gemiddelde CO2-uitstoot is vastgesteld op een schamele 87 g/km. Dat is helaas niet voldoende om in 2014 in aanmerking te komen voor 14% bijtelling dus snel bestellen is een vereiste.

Twee uitvoeringen
De groenste Skoda wordt als hatchback leverbaar in twee uitrustingsniveaus. De naamloze basisuitvoering beschikt standaard zoal over 7 airbags (waaronder een knie-airbag voor de bestuurder), Multi Collision Break (automatische remingreep bij doorschieten na ongeval), airconditioning, elektrische ramen vóór, mistlampen met Corner-functie, LED-achterlichten en een sportonderstel.
Meer luxe is er met de Businessline-uitvoering. Die biedt naast de al genoemde standaarduitvoering onder andere ook nog 16 inch lichtmetalen velgen van het type Velorum, navigatiesysteem Amundsen met kleuren touchscreen, een multifunctioneel 4-spaaks lederen stuurwiel, Bluetooth-carkit met stembediening en park distance control. De meerprijs voor de Businessline bedraagt € 1.390,-.

De vijfdeurs Skoda Octavia Greenline, waarvan er ook nog een extra ruime Combi verschijnt, is per direct leverbaar.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model