Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Skoda Octavia Combi

Nieuws: Skoda Octavia Combi

Skoda Octavia Greenline krijgt prijskaartje en 14%-bijtelling

13.11.2013

De Octavia Combi Greenline is het leasepaardje van Skoda en met het oog op volgend jaar heeft Skoda goede zaken gedaan. De Octavia Combi Greenline valt namelijk ook in 2014 binnen de 14%-bijtelling. Ook heeft Skoda de prijzen voor volgend jaar bekend gemaakt.

De nieuwe Skoda Ocatvia Combi Greenline gaat € 25.650,- kosten en dat is vergelijkbaar met zijn directe concurrenten, de Seat Leon ST, de Toyota Auris Touring Sports en de Volkswagen Golf Variant. Zijn 14%-waardigheid heeft de Octavia Combi te danken aan de uitstootreductie naar 85 gram CO2 per kilometer, zodat 'ie precies aan de 14%-bijtellingseisen voldoet.

Businessline
Om de zakelijke rijder nog meer aan te spreken is de Octavia Greenline er ook meteen als Businessline-uitvoering. Voor € 1.500,- onderscheidt die zich door een touchscreen navigatiesysteem, parkeersensoren, lichtmetalen velgen en een Bluetooth carkit. Op de optielijst is nog veel meer luxe aan te vinken, zoals stoelverwarming, keyless entry, een 8 inch navigatiesysteem en bi-xenonverlichting.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model