Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Skoda Karoq Scout

Nieuws: Skoda Karoq Scout

Skoda Karoq nu ook als opgeruigde Scout

02.08.2018

Ondanks dat het om een SUV gaat kan de Skoda Karoq eigenlijk nog geen vlieg kwaad doen. Dat blijft zo, maar als opgeruigde Scout oogt 'ie iets rebelser dan een regelrechte goedzak.

Opvallend genoeg is de hoeveelheid kunststof rond de wielkasten gelijk aan de burgermansversie – dat was vroeger wel anders. Maar een potige skidplate voor- en achteraan, een extra strip over de zij-skirts en stoerder uitgevoerde wielen geven de Skoda Karoq Scout alsnog een ruigere uitstraling. Zilverkleurige spiegelkappen en een handvol Scout-logo's doen de Tsjechen er ook nog bij en voor minder dan 18 inch lichtmetaal doet deze Karoq het af-fabriek niet.

Altijd 4x4
In het interieur pakt het speciale model uit met bruine decoratie, waarvan de sierdelen in de portieren uit echt hout opgetrokken lijken te zijn. Daarnaast is iedere Scout – uiteraard – voorzien van 4x4-aandrijving. Motorisch is er keus uit de 150 pk sterke 1.5 TSI-benzine en twee 2.0 liter diesels, goed voor 150 of 190 pk. Kopen? Dat kan in 2019.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model