Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Skoda Fabia

Nieuws: Skoda Fabia

Gefacelifte Skoda Fabia in aantocht

23.01.2018

'Huh, wordt de Fabia nu al gefacelift?!' Dat is wat ons als eerste te binnen schoot bij het binnenvallen van deze teaser van Skoda. We zaten mis.

Omdat neefje Ibiza en nichtje Polo pas vorig jaar in het nieuw zijn gestoken, voelde het rond de Fabia niet anders. Wat we eventjes vergeten waren is dat Skoda er een stuk eerder bij was met hun B-segmenter. In de zomer van 2014 al, reeds 3,5 jaar geleden alweer. De nu aangekondigde facelift komt zodoende wel degelijk op een prima uitgekiend moment.

Hoogwaardigere uitstraling
De vernieuwde Fabia zal z'n werelddebuut beleven op de Autosalon van Genève. Nieuwigheden zullen onder andere hertekende koplampen met LED-technologie zijn (optioneel), aangepaste dagrijverlichting en opgefriste bumpers rondom.In het interieur heeft Skoda zoal de infotainmentsystemen beetgepakt; die zijn straks van de nieuwste generatie en ook is het palet aan 'Simply Clever' handigheidjes uitgebreid. Er is vast nog meer, maar daarop is het wachten tot begin maart vanuit Zwisterland.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model