Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Skoda Fabia Scout

Nieuws: Skoda Fabia Scout

Ook Scout-cocktail voor Fabia Hatchback

21.04.2009

Deze gelekte patentbeelden tonen aan dat Skoda ook werkt aan een Fabia Hatchback Scout. Net als de overige Scouts van de Skoda-familie zal de Fabia Hatchback Scout avontuurlijk worden aangekleed in de vorm van kunststof opzetstukken en andere afwijkende details.

De Skoda Fabia Hatchback Scout zal het vierde Scout-model van het Tsjechische merk en de tweede binnen de Fabia-lijn worden. Alleen van de Superb en de Yeti is nog geen Scout-cocktail gebrouwen. Wat betreft het laatste geval is dit aannemelijk, aangezien deze in standaard ornaat al behoorlijk avontuurlijk is neergezet. De komst van een Yeti Scout sluiten wij overigens niet uit. Het elegante topmodel leent zich simpelweg niet voor een Scout-omhulsel.

Motoren
Skoda Fabia ScoutWe gaan er van uit dat de Fabia Hatchback Scout de beschikking krijgt over hetzelfde motorengamma als de Combi-variant. We hebben het dan over een 1.4 liter (86 pk) en een 1.6 liter benzine met 105 pk en een tweetal diesel, de 1.4 en 1.9 TDI. Deze leveren respectievelijk 80 en 105 pk.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model