Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Skoda Fabia Scout

Nieuws: Skoda Fabia Scout

Derde Scout-model

13.09.2007

Skoda breidt het gamma van de Scout-modellen verder uit met een derde variant. In navolging op de Octavia Scout en Roomster Scout presenteerde de fabrikant in Frankfurt de Fabia Scout. Het model is gebaseerd op de onlangs gepresenteerde Fabia Combi. Momenteel is het nog een studiemodel, maar de productiekans is zeer groot.

Nieuws Skoda Fabia ScoutOnlangs presenteerde Skoda de nieuwe Fabia Combi. Op basis van dat model heeft de Tsjechische fabrikant een Scout-model ontwikkeld. Het model wordt gekenmerkt door speciale beschermlijsten en bumpers waarbij een off-road look moet worden gerealiseerd. Bovendien staat de auto iets hoger op zijn wielen en is ook het interieur voorzien van specifieke details.

Productierijp

De Fabia Scout zal vermoedelijk al begin volgend jaar aan het gamma van Scout-modellen worden toevoegd. Ondanks dat het model momenteel nog een conceptcar is zal het productiemodel slechts in detail afwijken.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model