Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Skoda Fabia Combi

Nieuws: Skoda Fabia Combi

Kleine ruimtewonder

23.08.2007

Na een teaser onthult Skoda nu de eerste beelden van de Fabia Combi. De compacte stationwagon van Skoda is in alle opzichten gegroeid. Vooral de bagageruimte van de Fabia Combi nam fors toe. Vanaf begin 2008 staat de nieuwe Skoda Fabia Combi bij de dealers.

Nieuws Skoda Fabia CombiMet zijn herkenbare design is de Fabia Combi duidelijk een lid van de Fabia-familie. Qua ruimte houdt hij het midden tussen de Fabia hatchback en de mini-MPV Roomster. Ten opzichte van zijn voorganger is de Fabia Combi in alle opzichten gegroeid. De lengte bedraagt nu 4.24 m, de breedte 1.64 m en de hoogte 1.50 m. Daarmee is de Fabia Combi 7 mm langer en 46 mm hoger dan zijn voorganger.

Grote bagageruimte

De voordelen hiervan zien we vooral binnenin terug. De bagageruimte is met 54 liter gegroeid naar 480 liter. Voor een relatief kleine stationwagon als deze is dat een zeer nette waarde. Wie meer ruimte wenst kan de achterbank neerklappen en krijgt dan de beschikking over 1.460 liter. Verder zijn er in het interieur vele opbergvakken en is er optioneel een geïntegreerde fietsendrager leverbaar.

Motorengamma

Nieuws Skoda Fabia CombiMotorisch gaat Skoda de Fabia Combi leveren met drie benzine- en drie dieselmotoren. Het benzineaanbod bestaat uit de 1.2 12V (70 pk), de 1.4 16V (85 pk) en de 1.6 16V (105 pk). Dieselrijders kunnen kiezen uit de 1.4 TDI (69 pk), de 1.4 TDI (80 pk) en de 1.9 TDI (105 pk). Alle motoren zijn standaard gekoppeld aan een handgeschakelde vijfbak. Optioneel is de 1.6 liter benzinemotor ook leverbaar met een zestraps Triptronic automaat.

Begin 2008 bij de Skoda-dealers

De nieuwe Skoda Fabia Combi staat vanaf begin 2008 bij de dealers. Zijn officiele debuut maakt de auto op de IAA in Frankfurt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model