Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Skoda Citigo Sport

Nieuws: Skoda Citigo Sport

Kek ding: Skoda Citigo Sport

17.01.2013

Skoda weet de Citigo om te toveren tot een sportieve rakker. Waar de meeste kleintjes niet bepaald bekend staan om hun krachtige voorkomen doen een paar accessoires de Citigo veel goed.

De accessoires zijn gedeeltelijk ook al los via de Skoda-dealer te bestellen, maar worden later dit jaar onder de noemer 'Sport' in een uitvoering samengevoegd. Onderhuids verandert er niets, maar aan sportieve looks heeft de Citigo Sport weinig gebrek.

Zwart lichtmetaal
De Citigo Sport staat op zwart gelakte 15 inch lichtmetalen wielen en is voorzien van een stylingkit bestaande uit een voorspoiler, diffusor en achterspoiler. Dat geeft de auto zonder meer extra pit. Met bijpassende striping en Sport-logootjes op de voorschermen rond je de looks aan de buitenzijde helemaal af. Van binnen zijn de sportstoelen voorzien van rode accenten, wordt er een rode bies om de vloermatten gestikt en geeft de 'Sport' benaming op het dashboard nog eens extra aan met een sportiever uitgedoste Citigo op pad te zijn.

Later dit jaar
De Citigo Sport zal binnenkort in diverse landen leverbaar worden. Later dit jaar (een concrete periode is nog niet bekend) zullen ook de Nederlandse Skoda-dealers het pakket aan gaan bieden. De prijzen ervan zijn eveneens nog niet bekend.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model